A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
   
Nagyítás

Játék konyha sziget - Inke

Ár:
32.990 Ft
29.990 Ft
Megtakarítás 9%
Játékkonyha sziget - Inke
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: w91854
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-29
További képek

Leírás és Paraméterek

Minőségi, fából készült játékkonyha sziget gyerekeknek játék mosogató tálcával, csappal, főzőlappal, sok-sok gombbal. A játékkonyha egyik oldalán sütő, mikró és elszívó „berendezés”, másik oldalán játék mosógép és szekrény található.
Ez egy igazán szép játékkonyha sziget sok-sok játék lehetőséggel.


A játékkonyha 77 cm széles, 88 cm magas.

A játékkonyha  munkalapja 55 cm magasan van.

A játékkonyha hangokat ad ki és világít is. Ahhoz, hogy ez működjön, 3 db AA típusú elemre lesz szükség. A játékkonyhának nem része a 3 db AA típusú elem.

Életkor: 3+

A termék megkapta a biztonságos játék minősítést.

Ezt a játékot nem tudjuk Pick Pack Pontra szállítani, mert túl nagy!

Pár szó a Woodylandről
A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják, és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.

Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal