A weboldalon cooke-kat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.
Részletes leírás
 
Bezár
Termékek Menü
0
   
fajáték Nagyítás

Színes Jenga -Tonny torony - fajáték

Ár:
3.600 Ft
Színes jenga dobókockával.
Elérhetőség: Készlethiány
Várható szállítás GLS-el: 2018. április 23.
Gyártó: Woodyland
Gyártó cikkszám: W10210
Leírás és Paraméterek
A játék menete: Először építsd fel a tornyot úgy hogy minden sorban különböző színű téglatestek kerüljenek egymás mellé. Amint a torony elkészült kezdődhet a játék. Dobj a színes dobókockával! Ha mondjuk a pirosat dobtad, akkor az egyik piros téglatestet húzd ki a toronyból és tedd a tetejére. A játék addig folytatódik amíg a torony össze nem dől. Akinél összedől a torony, az a vesztes. Jó szórakozást!
Életkor: 4+
Téglatestek száma: 54 db.


A Woodyland Csehország legsikeresebb fajáték készítő és forgalmazó vállalkozása, mely 1999 óta van jelen a cseh és szlovák piacokon. Minden forgalomba hozott Woodyland játék CE jelöléssel ellátott s ezen felül a játékokat a legmagasabb szintű nemzetközi szabvány szerint tesztelték.

A gyártó nagy figyelmet szentel a játékok biztonságának, amelyeken különböző teszteket, vizsgálatokat végeznek a csehországi „Safe toys” program előírásainak megfelelően. A legtöbb termék viseli a „Biztonságos játék” emblémát, ami biztosítja, hogy a termékek használata a lehető legkisebb kockázatot jelentse a felhasználók számára. A kockázatokat folyamatosan felülvizsgálják és a játékokat módosítják, hogy kiszűrjék a lehetséges veszélyforrásokat.

A Woodyland játékok fejlesztik a finommotoros készséget valamint a kreativitást és a logikus gondolkodást. A játékok többsége több generációra tervezett, robosztus kialakításuk biztosítja a hosszú élettartamot és a minőségi játékélményt.

A Woodyland is csatlakozott az FSC Tanúsított termékek programhoz. Játékaik nagy része FSC tanúsított forrásból származik és a cég folyamatosan törekszik ennek az aránynak a növelésére. A termékek csomagolásai újrahasznosíthatóak illetve újrahasznosított anyagokból készülnek.
Üzenet küldése

Tel: 06-20-269-0808     vagy küldj üzenetet! Üzenet küldése >>

Mobilra
optimalizált
weboldal